Algemene Bepalingen

50
50
Wesley Vlietstra
50
50
Wesley Vlietstra
50
50
50
50

Op aankopen bij Products4Security zijn de volgende bepalingen van toepassing:


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.


Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan, meld eerst uw aanvraag aan via het contactformulier:


Products4Security
Afdeling retouren
Polderburg 81
2135 AV Hoofddorp Nederland


Van retourzending uitgesloten

- Gebroken of beschadigde producten
- Producten in niet originele of beschadigde verpakkingen
- Incomplete producten/incomplete verpakkingen.


Garantiebepaling

De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten omruilen of bij de leverancier ter reparatie aanbieden. Products4Security levert via de leverancier een garantie van 1 jaar op alle door Products4Security geleverde elektronische apparatuur. De garanties zijn bepaald zoals door de Nederlandse Wet voorgeschreven. Onder de garantie vallen niet de bijgeleverde of ingebouwde accu\'s en/of batterijen, slijtage en oneigenlijk en/of verkeerd gebruik van het product.


Aansprakelijkheid

Products4Security en zijn eigenaren accepteren geheel geen aansprakelijkheid betreffende schades veroorzaakt door slecht en/of verkeerd of oneigenlijk gebruik (al dan niet volgens de Nederlandse Wetgeving) van de door Products4Security geleverde goederen.


Leveringen

Mocht, in een uitzonderlijk geval, Products4Security een besteld product niet binnen een termijn van 14 dagen na betaling kunnen leveren, heeft de koper het recht om zijn betaald bedrag en de verzendkosten teruggestort te krijgen op de bankrekening van de koper.


Voorwaarden betreffende aanschaf en gebruik van zakmessen, messen, multitools en soort gelijke

Alle door Products4Security geleverde zakmessen, messen, multitools en soort gelijke vallen onder de Nederlandse Wapen en Munitie Wet voor het dragen of het alleen thuis voorhanden hebben. Zie ook hiervoor het Handboek VGM op de site van de Douane.

Voor het bestellen van een mes of een airsoft replica, moet U minimaal 18 jaar zijn. Door het bestellen en het akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden bij de bestelling (aanvinken in de winkelwagen van de webshop) geeft U hierbij aan dat U 18 jaar of ouder bent.

Bedrijfsgegevens

Products4Security
Polderburg 81 (kantoor, geen winkel)
2135 AV Hoofddorp

Telefoonnummer: 088-1850179
IBAN: NL24ABNA0253806836
BIC: INGBNL2A
KvK nummer: 50996665
BTW-nummer: NL199091924B01

Uw Webshop voor airsoft, messen, zwaarden, security en outdoor producten. Met voorop 100% service!

Copyright © 2019 | Products4Security Door WesWeb