Messen

Welke messenkenner of filmkenner kent de Machete niet?
Behalve het uitstekend gebruik van de machete in de jungle, tijdens survival, etc, wordt de machete ook in veel actiefilms gebruikt. Denk maar aan de film Machete of Billy The Indian die hem gebruikt in Predator, Eli die In The Book Of Eli er goed mee overweg kan. En zo nog veel meer.
De machete, of ook kapmes geheten, is een groot mesvormig stuk handgereedschap met een lemmet van rond de 50 a 60 centimeter. Soms wat langer, soms wat korter ook. Oorspronkelijk was het bedoeld als een landbouwwerktuig voor het kappen van dik en bosrijke vegetaties.

View:

Metalen kapmes Borneo van 101INC. Een zwarte nylon hoes wordt bijgeleverd.

Metalen kapmes Sumatra van 101INC. Een zwarte nylon hoes wordt bijgeleverd.

De Cold Steel Jungle Machete is gemaakt van 1055 carbon staal welke bijna onbreekbaar is. Dus een machete voor het hakken en wrikken. En zoals van Cold Steel is bekend, haarscherp!

Deze Haller Commanda Machete/ kapmes is een lichtgewicht, maar sterk kapmes. Dit Machete/kapmes is gemaakt van 420 roestvrijstaal en van zwarte coating voorzien.

Haller machete Long van 4520 roestvrijstaal net zwarte coating. Inclusief een sheath.

Metalen kapmes met groene polyester hoes.

Smith & Wesson Guide master 18 inch machete. Het lemmet is gemaakt van 400 roestvrijstaal en het heft van ABS. Inclusief een sheath.

Smith & Wesson Guide Master Outback 22 inch machete. Het lemmet is gemaakt van 400 roestvrijstaal en het heft van ABS. Inclusief een sheath.

De Haller Zombie Dead Machete mag niet in Uw machete of messenverzameling ontbreken.

Deze Haller Zombie Dead Machete mag niet in jouw machete of messenverzameling ontbreken.

Korting op alles!

10% Vakantiekorting op alle producten. Wij zijn op vakantie t/m 26 augustus. Plaats je bestelling en wij verzenden je bestelling vanaf 27 Augustus. 10% Korting wordt automatisch verwerkt.

 

Products4Security

Contact
088 - 1850179
Ma - Vrij
8.00 - 22.00