Messen

View:

Een simpel, maar een effectief messenslijper van Fosco. Gemakkelijk mee te nemen en stevig gebouwd.

Opruiming
messenslijper-gatco-micro-x-double-duty

Deze unieke Gatco Micro-X Double Duty is een keramische messenslijper welke het eenvoudig gebruik met goed slijpen combineert.

Opruiming
messenslijper-gatco-micro-x

Gatco Super Micro-X

€ 8,95
€ 7,50

De Gatco Super Micro-X messenslijper heeft twee zijdes voor het scherp slijpen van jouw mes. De zwarte medium kant wordt eerst gebruikt om grove oneffenheden weg te slijpen en ...

Deze perfect vast te houden messenslijper is klein van formaat, maar groot in zijn doen. De slijpstiftjes staan onder een goede hoek van 45 graden, waardoor jouw mes perfect er ...

De Pro Edge Arkansas slijpsteen is zeer fijnkorrelig, 6000-8000. OM jouw mes het absolute scherpe snijvlak te kunnen geven.

Opruiming
Pro-edge_soft-arkansas-stone.jpg

Deze goede soft Arkansas wetsteen van Halls Pro-Edge is vanwege zijn kleine formaat gemakkelijk mee te nemen voor bijvoorbeeld op survival.

De Meyerco 2 in 1 messenslijper is een compact en handige slijper voor al jouw messen en scharen. Perfect voor zowel indoor als outdoor gebruik.

De Sharp-X Outdoor Edge messenslijper is een heel erg bekend merk en model onder de jagers in Amerika. De perfecte en compacte afmeting van deze messenslijper zorgt ervoor dat je ...

De Spyderco Tri-Angle Sharpmaker maakt gebruik van hoogwaardige Alumina keramiek staafjes, welke de hardheid van diamant zeer dicht benaderen.

Goedkoop, maar effectieve messenslijper. Deze messenslijper is voorzien van keramische stangetjes om jouw mes in goede snijconditie krijgen.

De Walther CKS messenslijper is een hoogwaardige keramische messenslijper met een ergonomisch gevormde greep welke een optimale stevigheid en houvast bied tijdens het slijpen. Met ...

De Walther Compact messenslijper is een hoge kwaliteit keramische messenslijper welke op een goede en snelle manier jouw mes weer scherp weet krijgen.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Uw Webshop voor airsoft, messen, zwaarden, security en outdoor producten. Met voorop 100% service!

IDeal PostNL  Mastercard PayPal

Copyright © 2018 | Products4Security Door WesWeb