Messen

Een van de beste uitvindingen voor de snelle en handige klussers onder ons, maar ook voor de mensen op de weg, in de Beveiliging, bij de Politie, etc.: De Multitool
Een multitool is altijd handig om bij U te hebben, zelfs op vakantie. De multitools zijn compact, sterk, makkelijk bij U te dragen en vooral zeer handig.

View:

Civic Gear

€ 27,95

Op zoek naar een compacte en makkelijk mee te nemen multitool, welke ook betrouwbaar en zeer sterk is? Bekijk dan eens deze van Haller.

Een handige compacte multitool in karabijn uitvoering. Handig, compact en voorzien van zes mogelijkheden.

Een sterke multitool van Haller. Deze multitool is geheel van roestvrijstaal gemaakt. De tang is voorzien van een veer, waardoor deze perfect kan knijpen en knippen.

Het frame van de Leatherman Charge AL is een roestvast stalen body. De handvatten zijn van hard geanodiseerd aluminium en zwart gecoated.

De Leatherman MUT EOD is speciaal geschikt voor: -Militair -Onderhoud vuurwapens, maar kan ook uitstekend worden gebruikt voor de dagelijkse klussen.

De Leatherman MUT is een van de weinige multitool welke voor zowel de sportschutter als voor de militair en jagers gemaakt is.

De Leatherman MUT is een van de weinige multitool welke voor zowel de sportschutter als voor de militair en jagers gemaakt is.

Korting op alles!

10% Vakantiekorting op alle producten. Wij zijn op vakantie t/m 26 augustus. Plaats je bestelling en wij verzenden je bestelling vanaf 27 Augustus. 10% Korting wordt automatisch verwerkt.

 

Products4Security

Contact
088 - 1850179
Ma - Vrij
8.00 - 22.00