Messen

De Survival Cards zijn de perfecte kleine multitools met een grootte of zelfs kleiner dan het formaat van een credit card. Altijd gemakkelijk om bij U te hebben, want ze nemen geen ruimte in en altijd handig om bij U te hebben, want met een survival card kunt U snel uit de voeten.

View:

De Fox Survival card is zelfs iets kleiner dan een normale credit card, maar is met 15 tools, uitstekend voor zien. En tevens is deze Fox Survival card van uitstekende kwaliteit.

De HOS Survival card is kleiner als een gemiddelde credit card, maar net zo handig als zijn wat grotere en dikkere broers. En hoewel deze survival card maar 2 mm dik is, heeft hij ...

SOG MACV Tool

€ 12,99

Een prachtig bedacht en uitgevoerd multitool van het bekende messenmerk SOG. Klein, sterk en zo handig. Voorzien van maar liefst 12 functies.

De WB Survival card is kleiner als een gemiddelde credit card, maar net zo handig als zijn wat grotere en dikkere broers. En hoewel deze survival card maar 2 mm dik is, heeft hij ...

Korting op alles!

10% Vakantiekorting op alle producten. Wij zijn op vakantie t/m 26 augustus. Plaats je bestelling en wij verzenden je bestelling vanaf 27 Augustus. 10% Korting wordt automatisch verwerkt.

 

Products4Security

Contact
088 - 1850179
Ma - Vrij
8.00 - 22.00