Outdoor & Survival

Voor zowel de doorgewinterde survivalisten, de dagjes mensen, de hikers, kampeerders en noem maar op, het meenemen van bestek is altijd handig en biedt uitkomst. Het bestek wat bij Products4Security wordt aangeboden, is gemakkelijk mee te nemen omdat het bestek in elkaar klapt en hierdoor veel minder ruimte vraagt voor het opbergen voor bijvoorbeeld in een rugzak.
View:

Degelijke campingbestek met lampje. Voorzien van vork, mes, lepel, kurkentrekker, schroevendraaier, flessen- opener, vissenoog en lampje.

Driedelig opvouwbaar campingbestek van Fosco. Vork, mes en lepel.

Handig opvouwbaar bestek van Fosco. Voorzien van een vork, lepel, kurkentrekker, bilk- en flessenopener en een mes wat ook als gewoon zakmes zijn dienst kan doen. 100% metaal ...

Dit is echt een mooi en fijn kampeerbestek van Homeij. Deze Homeij Campdine heeft maar liefst 8 functies en is gemaakt van roestvrijstaal en ABS kunststof.

Korting op alles!

10% Vakantiekorting op alle producten. Wij zijn op vakantie t/m 26 augustus. Plaats je bestelling en wij verzenden je bestelling vanaf 27 Augustus. 10% Korting wordt automatisch verwerkt.

 

Products4Security

Contact
088 - 1850179
Ma - Vrij
8.00 - 22.00