Outdoor & Survival

Voor de echte outdoorsmen en surivalist, inklapbare schoppen of zogeheten klapschoppen. Door hun compactheid zeer gemakkelijk mee te nemen in de rugzak of aan een riem en door hun kracht voor de meeste dingen te gebruiken. Niet alleen voor het graven, maar ook voor het splijten van hout, hameren, etc.
View:

Deze 101INC multifunctionele bijl is perfect om mee te hakken en te scheppen. Beide doet hij zonder problemen.

Deze United Cutlery Colombian Field Survival Tool is het echte neusje van de zalm. Om te beginnen is het blad gemaakt van 1065 Carbon staal. Keihard, scherp en perfect tegen vocht.

De Elite Force EF802 is een zeer handige spade. Met een lengte iets korter dan een halve meter, kunt u dankzij de scherpe zijkanten gemakkelijk scheppen, maar ook zagen.

Betrouwbaar en sterke klapschop met hoes. Deze inklapbare schop is in drie gedeeltes in te klappen en daar na gemakkelijk op de bergen in de bijgeleverde stevige hoes.

Metalen klapschop met stevige houten steel. Dankzij deze houten steel is deze inklapbare schop tot een halve kilo lichter dan andere klapschoppen.

Mini klapschop met geintegreerde houweel. Het handvat is in twee gedeeltes te bewaren en mee te nemen in de bijgeleverde hoes.

Betrouwbaar en sterke klapschop met hoes. Deze inklapbare schop is in drie gedeeltes in te klappen en daar na gemakkelijk op de bergen in de bijgeleverde stevige hoes.

Metalen klapschop met stevige plastic handvat. Deze inklapbare schop is tot eenderde in te klappen en hierdoor gemakkelijk mee te nemen.

SOG klapschop

€ 21,95

Licht en sterke klapschop van SOG. Gemaakt van gehard en getemperd high carbon staal. De zijkant van de schep is voorzien van sterke kartels voor het grovere zaagwerk.

Korting op alles!

10% Vakantiekorting op alle producten. Wij zijn op vakantie t/m 26 augustus. Plaats je bestelling en wij verzenden je bestelling vanaf 27 Augustus. 10% Korting wordt automatisch verwerkt.

 

Products4Security

Contact
088 - 1850179
Ma - Vrij
8.00 - 22.00