Security

View:

De Konig Heavy Duty 10W zaklamp is een krachtige 10W-zaklamp om gebieden te verlichten tot 250 meter met een intensiteit van 500 lumen.

De Konig Heavy Duty 3W zaklamp is een compacte en toch robuuste en krachtige zaklamp met Cree-LED van 3 watt om een zaklamp bij de hand te hebben voor iedere situatie.

De Konig zaklamp is een compacte en toch robuuste en krachtige zaklamp met Samsung-LED van 5 watt om een zaklamp bij de hand te hebben voor iedere situatie.

De Konig Led zaklamp Premium is een krachtige 10W-zaklamp voor iedere situatie om gebieden te verlichten tot 250 meter met een intensiteit van 500 lumen.

De Koning Premium Led zaklamp is een compacte en toch krachtige 3W-zaklamp om gebieden te verlichten tot 120 meter met een intensiteit van 150 lumen.

De Konig Premium Led zaklamp is een compacte en toch krachtige 5W-zaklamp om gebieden te verlichten tot 200 meter met een intensiteit van 330 lumen.

High Energy is Varta krachtigste batterij, speciaal ontwikkeld voor apparaten met een grote constante energiebehoefte, zoals draagbare radio, zaklampen en CD-spelers.

High Energy is Varta krachtigste batterij, speciaal ontwikkeld voor apparaten met een grote constante energiebehoefte, zoals draagbare radio, zaklampen en CD-spelers.

Opruiming
walther-pro-nl20-zaklamp-01.jpg

Walther Pro NL20 zaklamp

€ 9,99
€ 5,95

Deze kleine Walther Pro NL20 zaklamp weegt minder dan 10 gram, is kleiner dan je pink, maar de perfecte zaklamp voor aan de sleutelbos. Geeft maar liefst 20 Lumen, dankzij zijn 5 ...

Een krachtig en tactisch zaklamp met 600 lumen lichtopbrengst, twee helderheidsniveaus, stroboscoopeffect en een handzame, stabiele aluminium behuizing zijn de basisgegevens van ...

De compacte Walther SLS110 zaklamp biedt een lichtstroom van 100 lumen en werkt op AAA batterijen. Twee helderheidsniveaus kunnen door met behulp van de schakelaar worden ...

De Walther SLS210 zaklamp is een compacte zaklamp welke een lichtopbrengst van 130 lumen biedt en werkt met twee AAA batterijen

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Uw Webshop voor airsoft, messen, zwaarden, security en outdoor producten. Met voorop 100% service!

IDeal PostNL  Mastercard PayPal

Copyright © 2018 | Products4Security Door WesWeb