Zelfverdediging

Het geluid van een alarmpistool is zeer luid en niet van een echt pistoolschot te onderscheiden. Wanneer je je bedreigd voelt, kan je de agressieve onverlaat op de vlucht jagen door in de lucht te schieten. Omdat pistoolschoten al gauw de aandacht van omstanders en de politie vragen, maak je de kans veel groter dat de aanvaller gauw wordt aangehouden. Het hebben van een alarmpistool is geheel legaal in Nederland en mag gebruikt worden op eigen terrein.

View:

Producten

Het Rohm RG3 alarmpistool is absoluut het meest degelijk alarmpistool. Het Rohm alarmpistool wordt veel gebruikt bij het professioneel hondentrainen en voor (atletiek) wedstrijden.

Dit Rohm RG3 magazijn voor het alarmpistool is een magazijnslede waar 6x 6mm knalpatronen in passen. Het magazijn is eenvoudig open te maken door het metalen klepje omhoog te ...

Deze Walther knalpatronen voor een 6mm alarmpistool, geven altijd een erg harde knal. Deze knal is niet van een echt pistoolschot te onderscheiden is.

Korting op alles!

10% Vakantiekorting op alle producten. Wij zijn op vakantie t/m 26 augustus. Plaats je bestelling en wij verzenden je bestelling vanaf 27 Augustus. 10% Korting wordt automatisch verwerkt.

 

Products4Security

Contact
088 - 1850179
Ma - Vrij
8.00 - 22.00