Zelfverdediging

Niet goed bij kracht of de techniek om jezelf te kunnen beschermen? Voel je veilig en beschermd met deze persoonlijke veiligheidsalarmen.

View:

Producten

Bevestig het mobiele paniekalarm aan een wandelstok, rollator of rolstoel en u bent voorzien van een betrouwbare paniekknop voor noodgevallen. Het alarm is eenvoudiger te ...

Niet goed bij krachten om jezelf te kunnen beschermen? Voel je veilig en beschermd met dit persoonlijk veiligheidsalarm.

Niet goed bij krachte om jezelf te kunnen beschermen? Voel je veilig en beschermd met dit persoonlijk veiligheidsalarm.

Niet goed bij krachten om jezelf te kunnen beschermen? Voel je veilig en beschermd met dit persoonlijk veiligheidsalarm. Dit alarm heeft een dubbele speaker.

Lichtgewicht en draagbaar alarm van Konig om de persoonlijke veiligheid te verhogen. Trek in geval van nood aan het koord om het zeer luide alarm in te schakelen en een luid alarm ...

Een perfect mee te nemen en te gebruiken paniek alarm, het Schrill Alarm. Met zijn 110dB oorverdovend en absoluut aandacht trekkend wanneer je wordt aangevallen.

Korting op alles!

10% Vakantiekorting op alle producten. Wij zijn op vakantie t/m 26 augustus. Plaats je bestelling en wij verzenden je bestelling vanaf 27 Augustus. 10% Korting wordt automatisch verwerkt.

 

Products4Security

Contact
088 - 1850179
Ma - Vrij
8.00 - 22.00