Zelfverdediging

X-marker is een zelfverdedigingsspray en een verzetsspray (qua uiterlijk zou hij verward kunnen worden door het wettelijk verboden traangas of peperspray) maar de X-marker, ook wel smurfenspray genoemd, is niet verboden door de Nederlandse wetgeving). Dit houdt in dat hij alleen in noodsituaties gebruikt mag worden. Dit betekent grofweg wanneer lijf, eerbaarheid of goederen in gevaar zijn of zullen gaan komen. Een kanttekening is dat dit alleen mag als er echt geen andere optie is om deze "aanval" af te wenden. Dus, als je weg kan komen moet men het ook doen. Als je zeker weet dat het bovenstaande van toepassing is mag de X-marker gebruikt gaan worden. 

View:

Producten

Bij de broekbandhouder voor de X-Marker kan je de breedte van de riemgreep vrij verstellen en is hierdoor goed te gebruiken bij riemen van alle breedtes.

actie
x-marker-spray-aanbieding-1

X-marker is een zelfverdediging spray en een verzetsspray (Qua uiterlijk zou hij verward kunnen worden door het wettelijk verboden traangas of peperspray) maar de X-marker, ook ...

Met deze riem/koppelhouder heb je altijd de X-Marker spray binnen handbereik. Binnen enkele seconden ben je gereed om jezelf te verdedigen in geval van nood.

X-Marker clip

€ 2,95

De broekriemclip voor om de X-Marker gemakkelijk mee te nemen aan de broekriem. Gemakkelijk met clip en al van de broekriem te trekken voor snel gebruik.

X-Marker etui

€ 9,95

De X-Marker etui om jouw X-Marker mee te kunnen nemen aan bijvoorbeeld de broekriem. De X-Marker etui is een zeer stevige nylonetui.

X-Marker spray

€ 17,95

X-marker is een zelfverdediging spray en een verzetsspray (Qua uiterlijk zou hij verward kunnen worden door het wettelijk verboden traangas of peperspray) maar de X-marker, ook ...

Korting op alles!

10% Vakantiekorting op alle producten. Wij zijn op vakantie t/m 26 augustus. Plaats je bestelling en wij verzenden je bestelling vanaf 27 Augustus. 10% Korting wordt automatisch verwerkt.

 

Products4Security

Contact
088 - 1850179
Ma - Vrij
8.00 - 22.00